Flytteplus- professionelt flyttefirma Århus

Skal du flytte til Århus? Vi er et af Jyllands mest servicevenlige flyttefirmaer, og med et smil på læben, vil vi få dine ejendele trygt på plads i smilets by. Århus er drømmernes by for mange eventyrlystne jyder, og i Flytteplus har vi allerede sørget for at gøre flytteprocessen nem og problemfri, for mange nye århusianere – og vi hjælper mere end gerne også dig!

Hos Flytteplus er vi mere end bare flyttefolk, da vi også gerne rengør dit tidligere lejemålet og samler møblerne for dig. Er du interesseret i den fulde flyttepakke? Så tag endelig kontakt til os, og hør mere om hvad vi kan tilbyde. Vi leverer tilfredshedsgaranti på vores flytninger, og har endnu ikke oplevet en eneste utilfreds kunde.

Du vil se, at vi altid tager højde for de individuelle behov, og garanterer derfor en flytteservice på første klasse. Dette afspejles også af vores rigtige flotte anmeldelser på Trustpilot, af tidligere tilfredse kunder. Nogle anmeldelser vi er yderst stolte og taknemmelig over. 

Flyttefirma Århus – vælg Flytteplus

Du finder os i Krejberg nord for Skive, hvor vi er godt kendt i det lokale område, men også går ud over byens grænser, og håndterer flyttelæs i områderne omkring Herning, Viborg, Ikast, Struer, Holstebro og Århus.

Den personlige service vi tilbyder, er et af vores største kendetegn og varemærker. Vi er stolte af at tilbyde dette, da man som flytter, får nogle professionelle ører, som aktivt lytter til ens behov, og dernæst skræddersyr dén løsning der passer perfekt til dig, og lige præcis det som du efterspørger. Som et erfarent flyttefirma ved vi, at en flytning kan være stressende, og netop derfor, sørger vi for at gøre hver eneste led i flytningen så problemfri og nem som mulig. 

Det betyder altså, at du hos os altid vil få stillet et flytteteam til rådighed som er dedikerede, professionelle og effektive, og som altid har overskud til at gå de ekstra skridt der skal til, for at du får en god flytteoplevelse. 

Flytteplus – den nemme flytning

Hos Flytteplus ved vi, at det at flytte kan være en omstændelig og hård proces, med mange valg og beslutninger. Som en del af vores service engagerer vi os i hele flytteprocessen, fra flytning, til samling af dine møbler og rengøring af dit tidligere lejemål. Dette giver dig mulighed til at fokusere på alle de andre aspekter en flytning indebærer. 

Du vil uden tøven, og med tryghed, kunne lægge hele din flytteproces i vores hænder, da vi altid gør os umage med hver eneste flytning.  

Drømmer du om at slå dine vinger ud i Århus? Så kontakt os allerede i dag. Vi bistår gerne med rådgivning i hele flytteprocessen, og har lang erfaring med privatflytning.

Dækker Flytteplus hele Jylland?

Ja. Med base i Skive, kører Flytteplus over hele Jylland, uanset hvor du skal flytte fra eller til. Du får den fulde service, hvor vi også gerne monterer dine møbler og rengør dit tidligere lejemål.

Flytter I kun for private?

Hos Flytteplus kører vi både med privatflytning og erhvervsflytning. Vi tilbyder også kurerkørsel for erhvervsvirksomheder over hele Jylland. Tag endelig kontakt til os, hvis du har et specifikt behov for flytning eller transport.

Kan I hjælpe med at adskille møbler?

Hvis du ikke ønsker besværet med at adskille og samle større møbler, så er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. Alle vores flyttefolk har de rette kompetencer til opgaven, og vi har altid værktøjet med i bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *