Flytteplus – det bedste flyttefirma Herning har at tilbyde

Hernings slogan er “Her er alle muligheder åbne”, og det er noget som flere og flere danskere får øjnene op for. Mange vælger at bosætte sig i det midtjyske knudepunkt, og de mange nye tilflyttere har selvfølgelig brug for flyttehjælp. I Flytteplus påtager vi os gerne ansvaret for at få de nye herningensere godt på plads i byen, og vi har ry for at være det bedste flyttefirma Herning har at tilbyde.

Med base i Skive, har vi i Flytteplus lang erfaring med at aflevere og hente flyttelæs i Herning og omegn, og vi vil mere end gerne hjælpe dig godt på plads i dit nye hjem. Skal du flytte til eller fra Herning? Læs mere om, hvad vi har at tilbyde – hos os får du nemlig hele flyttepakken!

Flyttefirma i Herning- med ekstra god service

Måske har du flyttet flere gange, måske er det din første gang- uanset, så vil vi i Flytteplus sørge for at denne flytning, bliver den mest behagelige flytning du har oplevet. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde den bedste service på markedet, og går mere end gerne den ekstra mil, for at vores kunder er tilfredse.

Uanset om du skal bruge et Flyttefirma til Herning på grund af arbejde, eller for at starte på et nyt kapitel i en af de omkringliggende byer, så vil vores dedikerede team tage hånd om alle aspekter af din flytning – fra nedpakning og transport, til udpakning og montering af møbler.

Flytteplus adskiller sig fra andre flyttefirmaer i Herning, fordi vi er med i hele flytteprocessen. Udover at vi selvfølgelig sørger for at dine ejendele kommer trygt frem, så bistår vi også gerne med afmontering af dine møbler, samt rengøring af dit lejemål. Ved ankomst på din nye adresse, er vi behjælpelige med at montere dine møbler, inden vi siger tak for denne gang.

Vores kunder er tilfredse kunder

Hos Flytteplus er vi optaget af, at vores kunder er tilfredse med vores tjenester. Vi tilpasser vores service efter dine individuelle behov, og skræddersyr en løsning som matcher lige præcis det som du har brug for. Vi ved at den ekstra gode service findes helt nede i detaljerne, og vi strækker os derfor langt, for at imødekomme de behov og ønsker, som du måtte have til din flytning.

Hvis du ønsker at læse mere om vores ekstra gode service, så kan vi anbefale at du tager et blik på de mange varme anbefalinger, vores kunder giver os på Trustpilot – og som vi er stolte af.

Giv os gerne et ring allerede i dag – vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din flytning!

FAQ

Hvad koster en flytning?

Prisen for en flytning varierer efter omfanget af flytningen. Vi kan selvfølgelig tilbyde en fast pris, men vi anbefaler at benytte timebetaling, da dette giver den mest fair pris for begge parter. Du finder priserne på vores hjemmeside, og er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

Hvordan fungerer betalingen?

Du betaler for vores service efter at flytningen er overstået. Vi modtager kontant, mobile-pay eller straksoverførsel.

Kan I hjælpe med nedmontering af møbler?

Hos Flytteplus har alle vores flyttefolk kompetencer inden for nedmontering og montering af møbler, og vi har altid værktøj og udstyr med, til at kunne bistå med dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *