På flyttefod? Flytteplus er dit lokale flyttefirma i Viborg

Skal du flytte til eller fra Viborg, og leder efter et professionelt flyttefirma som kan bistå igennem hele flytteprocessen? Så behøver du ikke at lede længere. Flytteplus er et lokalt midtjysk flyttefirma, som tilbyder personlig service, og som kan sørge for at flytteprocessen bliver så nem som mulig. Vi tror på at skabe de bedste rammer rundt om flytningen, sådan at du kan fokusere på alt det andet, som der også skal være styr på, når man skal flytte fra et sted til et andet. 

Flytteplus er professionelle hele flytteprocessen igennem, og vi sørger for at du får en behagelig flytteoplevelse. Vi tror på at personlig service og det at yde dét ekstra, er med til at skabe de bedste rammer. Du er velkommen til at læse mere om os, eller kigge nærmere på de mange skønne anbefalinger vi har på Trustpilot, fra tidligere tilfredse kunder. Hos Flytteplus er en tilfredstillende flytning nemlig altid i fokus!

Effektiv og professionel flytning i Viborg

Ønsker du at samarbejde med en af de bedste flyttefirmaer Viborg kan tilbyde? Så er vi det oplagte valg! Vi tilbyder ikke kun fragt af dine dyrebare ejendele, men vi har også mulighed for at bistå igennem hele flytteprocessen, så hele processen bliver en god oplevelse. Som et af de få flyttefirmaer i Viborg området, er vi nemlig behjælpelige med alt fra nedpakning og transport, til udpakning og samling af møbler. 

Hvis du har brug for det, så står vi også gerne for rengøringen ved fraflytning af et dit lejemål. For os er den personlige service altid passager i forsædet, og vi er stolte af at kunne henvise til et helt flyttelæs af tilfredse kunder. 

Det bedste flyttefirma Viborg kan tilbyde

Hos Flytteplus ønsker vi at være det flyttefirma i Viborg, som yder en service ud over det sædvanlige. Dette er vi heldigvis lykkes med. Det betyder at, hvis du får os med på flytteholdet, så kan du regne med at vi altid yder lidt ekstra, for at du skal få en god flytteoplevelse. Udover at vi selvfølgelig sørger for at dine ejendele kommer trygt til og fra Viborg, så hjælper vi gerne med både nedmontering af møbler, samt rengøring ved fraflytning. 

Efter vi har båret dine møbler ind i dit nye hjem, så tager vi gerne værktøjskassen frem, sådan at du allerede på flyttedagen får monteret din største reol, eller har mulighed for at slappe af i din sofa. Hvis du står og skal flytte i Viborg området, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os via formularen, så kontakter vi dig i løbet af 24 timer med et uforpligtende tilbud.  

FAQ

Et flyttefirma med montering og afmontering af møbler?

Hos Flytteplus har alle vores flyttefolk erfaring med montering og afmontering af møbler. Vi vil altid have værktøj og redskaber med, sådan at vi kan hjælpe med at montere og afmontere dine ting.

Hvad koster en flytning?

Prisen for en flytning med Flytteplus varierer alt efter omfanget af flytningen. Vi kan aftale en fast pris, men ofte anbefaler vi at køre med timepris, da dette giver den mest fair pris for alle parter. Få et uforpligtende tilbud på din flytning – giv os et kald på +45 50241290.

Kører Flytteplus over hele Jylland?

Flytteplus er et flyttefirma som dækker hele Jylland, med base i Skive området. De fleste af vores opgaver ligger i byer som Viborg, samt Ikast, Struer, Holstebro, Herning, Aarhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *