Flytteplus – dit flyttefirma i Struer der går den ekstra mil

Du er måske ved at få dårlig samvittighed over at have lænet dig op af dit netværk til at hjælpe med din flytning gennem årene for en pizza og nogle Tuborg, og du tænker måske, at det er på tide at søge professionel hjælp. I så fald behøver du ikke kigge længe – Flytteplus står til rådighed for at forenkle din flytning.

Vi sørger for, at du ikke skal stå med stress og besværet ved din flytning, så du kan fokusere på glæden og spændingen ved din nye bolig.

Flyttefirma i Struer: Flytteplus gør din flytning tryg

Hos Flytteplus forstår vi, at det kan være lidt vemodigt og nervepirrende at flytte til et nyt sted. Vi ønsker ikke at påføre dig ekstra stressmomenter i forbindelse med din flytning, så uanset om flytningen foregår på første eller femte sal, kan du være sikker på, at arbejdet er i trygge og professionelle hænder hos os. Vi er eksperter i organiseringen og planlægningen af en flytning, og vi sørger for, at du kommer i mål med dit boligskifte hurtigt og med dine ejendele i den bedst mulige tilstand.

Det gør vi gennem en holistisk service, hvor vi foretager din flytning struktureret og effektivt fra nedmontering af dine møbler, flytning af dit indbo fra A til B og eventuelt flytterengøring før en inspektion.

Vi gør meget ud af at være præcise og organiserede i håndteringen af dit indbo, men er samtidig også fleksible. Det vil sige, at vores service også er til rådighed i akutte tilfælde, hvor du eventuelt har fået aflyst en anden aftale med et andet firma.

Vi er baseret i Skive, men tilbyder flytning overalt i Jylland inklusiv Herning, Viborg, Ikast, Struer, Holstebro og Århus. Dermed er vi klar til at hjælpe, uanset om du skal til at starte et nyt kapital i forbindelse med arbejde, vil flytte ind i noget større udenfor byerne eller skal flytte i forbindelse med din start på studielivet.

Kvalitet og personlig service

Hos Flytteplus forstår vi, at dit indbo kan være forbundet med mange følelser og minder, som et forsikringsselskab ikke lige vil kunne erstatte. Derfor er det en høj prioritet for os at behandle dine ting med den største omhyggelighed. Vi bruger flyttetæpper, film og bobleplast til flytningen, så du trygt kan have tillid til, at dit indbo forbliver intakt.

Vi er en relativt ny virksomhed, men vi er stolte over allerede at have cementeret os som et af de mest velrenommerede flyttefirmaer på Truspilot. Du kan læse anmeldelser fra vores tilfredse kunder her. Vores kunder oplever os som et effektivt og pålideligt flyttefirma, der sætter den personlige service i højsædet – og det håber vi også, at du også kommer til at gøre.

Du kan kontakte os på vores formular eller ringe på +45 50 24 12 90, så giver vi dig et tilbud, der er gennemskueligt og skræddersyet til dit behov. Og bedst af alt: helt uden overraskelser og ekstra gebyr.

FAQ

Hvor store er jeres flyttevogne?

Vores flyttevogne er 22 kubikmeter, hvilket svarer til 8 pallers liftvogne.

Hvor tidligt skal man booke en flytning?

Det er naturligvis optimalt i forhold til planlægning at booke 1-2 uger i forvejen, men vi er naturligvis parate til at yde den samme gode service, når du har akut brug for hjælp.

Tilbyder Flytteplus nogle særlige ydelser ud over selve flytningen?

Flytteplus tilbyder flere ydelser ud over selve flytningen. Det inkluderer hjælp til at adskille og samle større møbler samt tilbud om rengøring – for eksempel i forbindelse med fraflytning af et lejemål.
Info om opgaven:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *