Flytteplus – dit pålidelige flyttefirma i Holstebro

Uanset om du skal til at flytte hjemmefra, har fået børn og har brug for noget større eller flytter af andre årsager, kan flyttedagen virke som et uoverskueligt stressmoment. Derfor står vores team i Flytteplus klar til at tage hånd om alle facetterne i din flytning fra nedpakning til udpakning og fra at skille møblerne ad til at montere dem igen i din nye bolig.  

Vi bestræber os på at forenkle flytteprocessen for vores kunder så vidt muligt ved vores punktlighed og personlige service, hvor vi med glæde går den ekstra mil for at gøre din flytning gnidningsfri.

Flyttefirma i Holstebro til privatflytning af enhver størrelse

Du har måske oplevet at nogle flyttefirmaer har en masse betingelser, før de indgår en aftale. Hos Flytteplus sørger vi for at give dig en nem og simpel flytteløsning, uanset om du ved, du skal flytte en måned forud, eller en anden aftale er faldet igennem, og du akut mangler hjælp samme eftermiddag.

Uanset om du bor alene og ikke skal have flyttet så meget, eller om det er et større projekt, leverer vi et tilbud på timebasis eller en fast pris. Vi kan skræddersy vores service til lige netop dit behov, og vi sparer dig hovedpinen ved at tilbyde dig en simpel pris uden uvelkomne overraskelser i form af skjulte takster og gebyrer.

Omhyggelig service med et smil på læben

Vores største motivation er at have tilfredse kunder, der ikke vil tøve med at anbefale os til deres bekendte. Derfor er vi stolte af at være et af de bedst anmeldte flyttefirmaer i Jylland på baggrund af vores principper om at yde en service, der har kvalitet og et personligt touch til attraktive priser.

Det kan f.eks. komme til udtryk ved at tage de ekstra flyttekasser med, som du mangler, eller give en kærlig hånd til uforudsete opgaver, der måtte dukke op i forbindelse med flytningen. Hos Flytteplus gør vi en dyd ud af vores punktlighed, pålidelighed og vigtigst af alt – at varetage vores opgaver med et godt humør, så du føler dig i trygge hænder. Vi forstår, at det kan være svært at overlade dine ejendele, og især dem med høj affektionsværdi, i andres hænder. Det ansvar tager vi alvorligt, og vi behandler dine møbler og ejendele skånsomt og omhyggeligt ved bl.a. at pakke dem ind i bobleplast eller flyttetæpper.

Hvis du står overfor en snarlig flytning og synes, at vores service lyder som et match for dig, er du velkommen til at kontakte os via vores formular. Herefter vurderer vi dine behov og sender dig et uforpligtende, konkurrencedygtigt tilbud indenfor 24 timer. 

FAQ

Dækker Flytteplus kun Holstebro?

Nej, vi står til rådighed for at foretage flytninger overalt i Jylland.

Hvad kan jeg gøre for at lette flytningen på selve dagen?

Kommuniker klart med flyttefirmaet omkring ankomsttidspunktet og vær klar, når de kommer. Byd dem velkommen med kaffe og snacks, og informer om placeringen af dine ting i det nye hjem. Gennemgå alt indbo sammen med flyttefolkene for at sikre, at alt er i god stand, og at intet er blevet efterladt.

Hvordan kan jeg forberede mig til en flytning?

Sorter og pak dine ejendele i forvejen. Lav en liste over alt, hvad der skal pakkes, og mærk kasserne tydeligt. Overvej at donere, sælge eller smide ud, hvad du ikke længere har brug for. Om nødvendigt kan du også benytte flyttefirmaets lagerfaciliteter til midlertidig opbevaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *